Turet neper Prona

Shumë nga klientët tanë nuk kanë qenë asnjëherë në Shqipëri dhe duan ta na vizitojne për të marrë një ndjesi për vendin, bregdetin, qytetet, topografine dhe fushat e ndryshme për investime të mundshme ne vendin tone. Ne ju mirëpresim dhe ju rekomandojme që te na vizitoni dhe te zgjidhni nje nga  Albania Estate Property Tours që ka mbledhur shumë komente nga klientët tanë.

Ne jemi me shume  përvojë në tregun Shqiptar te Menaxhimit te Prones dhe te Qerave dhe tashme kemi 4 zyra në Shqipëri: ne Tiranë, Sarandë, Himare dhe ne Durres.

Turet e pronave jane një mini seminar nëpër zonat më të rëndësishme të vendit - nga Tirana, Durrësi dhe pastaj poshtë në jug : Vlorë, Dhermi, Palase, Himarë dhe Sarande. Agjentet tone jane profesionale dhe kane njohuri të thella lidhur me çështjet e pronës, te menaxhimit te saj, shpenzimeve të mirëmbajtjes, dhe çështjet e tjera specifike të rëndësishme. Ne besojmë në edukimin e klientëve tanë, duke mos aplikuar taktikat e presionit ne shitjen e prones.

Ne shikojmë tek apartamentet një shumëllojshmëri të çmimeve nga 50.000 euro deri 150.000 Euro (ose më shumë,në varësi të nevojave specifike të klientit), si edhe ne tokat e madhësive të ndryshme dhe në fund edhe tek pronat komerciale të tilla si hotelet. Turet e pronave janë të perbere nga 4-5 investitore dhe / ose partnerët e investimeve. Turet private për klientët e mëparshëm, referimet e tyre të menjëhershme, janë në dispozicion sipas kërkesës.

Ne kërkojmë që ju të na angazhoni neve, nëse ju e konsideroni Shqipërinë  një treg investimi. Në kthim, ne do të respektojnë programin tuaj dhe do tju shpërblejme me një turne të shkëlqyer dhe me nje përzgjedhje te pronave ne investime.

Guida e Pronave në Shqipëri

Për te marrë falas Guidën e Pronave në Shqipëri, ju lutem kompletoni detajet tuaja më poshtë për të shkarkuar menjëherë librin elektronik.

Shkarko Falas