Lezha

Perpara se te kaloni nje pasdite ne plazhin e Shengjinit, beni nje ngjitje te shkurter ne malin e Lezhes per tek rrenojat e keshtjelles. Atje gjeni nje pamje mbreselenese te malit,  fshatrave dhe bregut. Lezha ishte vendi ku u mblodh Kuvendi i Lezhes me 1444 ku Gjergj Kastriot Skerderbeu, Heroi Kombetar, bashkoi princat shqiptare ne luften kunder Perandorise Otomane. Ky qytet eshte edhe vendi i fundit ku pushoi heroi. Varri i tij ka mbetjet e nje afreskoje antike.

Lezha eshte nje qytet i Shqiperise veri-perendimore. Ka nje popullesi prej 17.000 banoresh.

Guida e Pronave në Shqipëri

Për te marrë falas Guidën e Pronave në Shqipëri, ju lutem kompletoni detajet tuaja më poshtë për të shkarkuar menjëherë librin elektronik.

Shkarko Falas