Ardhja ne Shqiperi nga Ajri

image_description

Bëhet nëpërmjet Aeroportit Ndërkombëtar "Nënë Tereza” Rinas, i cili ndodhet 17 km në veri-perëndim të Tiranës dhe vetëm 20 minuta larg Tiranës, kryeqytetit të Shqipërisë. Lidhja midis aeroportit “Nënë Tereza” dhe Tiranës kryhet nëpërmjet shërbimit të taksive (20 Euro) dhe autobuzëve (që nisen pranë Muzeut Kombëtar në Tiranë ose nga Aeroporti drejt destinacioneve të kërkuara dhe kushton 2 Euro). Aeroporti është i pajisur me Duty Free Shops. Veprimet doganore kryhen gjatë 24 orëve pa ndërprerje.

Linjat e Avioneve kryesore qe operojne ne Shqiperi

Albanian AIRLINES

Linja Kombetare e Shqiperise qe ben lidhje ajrore me Rome, Milan, Bologna, Istambul, Frankfurt, Pristina dhe Athens.

Tel: +355 4 235 162/ 269 026
Fax: +355 4 269 031

Ada Air

French – Albanian linje ajrore private, qe ben lidhje me Bari, Athens and Thessaloniki

Tel +355 4 256 111/ 12/13
Fax +355 4 233 421/22

Malev

Ben lidhje ajrore me Budapest

Tel: +355 4 234 163

Alitalia

Ben lidhje ajrore me Rome dhe Milan

Tel: +355 4230 023/257 062
Fax: +355 4 257 061

Adria Airways

Ben lidhje ajrore me Ljubljana

Tel: +355 4 2284883
Fax: +355 4 235 489

Austrian Airlines

Ben lidhje ajrore me Vienna

Tel: +355 4 37 4355/ 235035
Fax: +355 4362 469

Olympic

Ben lidhje ajrore me Athens

Tel: +355 4 228960/61
Fax: +355 4 259107

Turkish Airlines

Ben lidhje ajrore me Istanbul

Tel: +355 4 234185
Fax: +355 4 240964

Hemus Air

Ben lidhje ajrore me Sofia

Tel: +355 4 230410
Fax: +355 4 267989

Guida e Pronave në Shqipëri

Për te marrë falas Guidën e Pronave në Shqipëri, ju lutem kompletoni detajet tuaja më poshtë për të shkarkuar menjëherë librin elektronik.

Shkarko Falas