Ardhja ne Shqiperi

image_description

Nga Ajri

Bëhet nëpërmjet Aeroportit Ndërkombëtar "Nënë Tereza” Rinas, i cili ndodhet 17 km në veri-perëndim të Tiranës dhe vetëm 20 minuta larg Tiranës, kryeqytetit të Shqipërisë.

Kliko per me shume info...

Nga Deti

Hyrja ne Shqiperi nepermjet detit behet nga Portet kryesore te vendit: Durrës, Vlora, Shëngjin dhe Saranda.

Kliko per me shume info...

Nga Toka

Hyrja ne Shqiperi nepermjet tokes behet permes ketyre vendeve fqinje: Mal i Zi, Kosova, Macedonia, dhe Greqia.

Kliko per me shume info...

Guida e Pronave në Shqipëri

Për te marrë falas Guidën e Pronave në Shqipëri, ju lutem kompletoni detajet tuaja më poshtë për të shkarkuar menjëherë librin elektronik.

Shkarko Falas