Manaxhim i Pronave

 Albania Estate ofron Sherbime te Menaxhimit te Pronave, Paketa Mobiljeri dhe Prona me Qera. Albania Estate ofron nje sherbim të plotë te Menaxhimit te pronave.

Ne jemi të specializuar në të gjithë Shqipërinë, me nje cilesi të lartë shërbimi për të mbrojtur investimet tuaja. Albania Estate i jep çdo pronë nje vëmendje individuale gjatë çdo faze të manaxhimit. Sot pronarët kërkojnë një gamë të gjerë shërbimesh në varësi të pasurisë dhe kushtet e tregut. Albania Estate ofron sherbime të përgjithshme ose individuale për të përmbushur nevojat specifike të secilit klient.

Guida e Pronave në Shqipëri

Për te marrë falas Guidën e Pronave në Shqipëri, ju lutem kompletoni detajet tuaja më poshtë për të shkarkuar menjëherë librin elektronik.

Shkarko Falas