Paketa Mobiljeri

image_description

Ne tani ofrojnë një shërbim të vecante per pronarët e banesave, duke përdorur mobilje te kompanive lokale shqiptare te mobiljeve. Ne mund të sigurojmë nje furnizim per nje mobilje ose nje pakete te plote per apartamente. Ky sherbim do te ofrohet nepermjet kompanise tone Albanian Property Management. 

Nëpërmjet Shërbimeve mbas Shitjeve ne do të ofrojnë:

  • Te diskutojme kërkesat tuaja per mobilimin me ju personalisht, ose me email/telefon
  • Te vizitojme pronen tuaj nëse është e nevojshme, për të matur për mobilimin dhe të rekomandojmë produkte të përshtatshme
  • Te perkujdesemi për të gjithë kerkesen tuaj, dergimin e produkteve ne pronë, si dhe pastrimin e mobiljeve ne banesën tuaj në mënyrë që ajo te jete e gatshme për ardhjen tuaj
  • Sigurimin e një liste të mobiljeve shtëpiake në bazë të kërkesës, dhe çmimit te paketave
  • Shërbimi jone ju jep një zgjedhje te disa lloje të mobiljeve per dhoma gjumi, kuzhina, banjo dhe ballkone në varësi të cilësisë së mobilimit qe ju kerkoni...
  • Është e mundur për të krijuar nje paketë tuaj në përputhje me kërkesat tuaja të veçanta dhe të çmimeve qe ju deshironi. Oferta përfundimtare është e bazuar në skemën e banesës dhe planet finale te baneses.

Tarifa jonë është 10% e kostos totale e paketës se mobilimit dhe kjo përfshin specifikimin e listes se apartamentit, marrëveshje me kontraktorët, blerjen e produkteve, organizimin e sjelljes ne apartament, mbikëqyrjen e punës së kryer dhe më pas pastrimin e apartamentit. Ju lutem vini re që tarifa jone është e bazuar në shumen totale te paketes se mobilimit.

Për klientët që vijnë në Shqipëri dhe kërkojnë ndihme për çdo shërbim ka një kosto shtesë prej 15 euro ne orë.

Guida e Pronave në Shqipëri

Për te marrë falas Guidën e Pronave në Shqipëri, ju lutem kompletoni detajet tuaja më poshtë për të shkarkuar menjëherë librin elektronik.

Shkarko Falas