Vila per Shitje ne Tirane, Shqiperi - Vilë për Shitje - 194 m²

Shiten Vila fantastike ne zonen e Farkes ne Tirane. Vila individuale banimi 2 kate me nencati prane kompleksit Blur-Farke-Tirane

225.000 €

Vilë për Shitje në Tiranë

Karakteristikat Kryesore - Vila ne Tirane:

 • Te ndertuara prane qendres komerciale TEG dhe unazes se madhe te Tiranes keto 24 vila jane unikale per nga vendndodhja dhe cilesia e ndertimit te tyre.
 • Vilat jane ndertuar me cilesine me te larte te punimit dhe te materialeve ne treg.
 • Vilat jane me sistem kapote termike ( termoizolim fasade i gjith nga jashte ) i trajtuar me te gjitha detajet teknike sipas standarteve europiane .
 • Cati druri me dru suedez qe mban firmen e VEKO shpk.
 • Sistemi ngrohje ftohje i instaluar nga firma SANITERMIKA shpk, perfaqesues ekskluziv i DAIKEN ne shqiperi.
 • Ky sistem lidh chillerin me boilerin dhe panelet diellore dhe uji perdoret per ngrohje-ftohje po ashtu dhe per sherbim sanitar.
 • Ky sistem eshte individual per cdo vile.
 • Firma mbulon vetem instalimet dhe 3 panelet diellore. pjesa tjeter i takon klientit per ta plotesuar.
 • Persa i perket vetratave jane te tipit REHAU. pcv plastike me profile celiku brenda profilit te plastikes.
 • Hapesirat mes xhamave jane te mbushura me gaz .
 • I gjithe ky sistem funksionon me se mire per izolimin akustik dhe termik sebashku.
 • Siperfaqia e ndertimit 3,200 m2.

Fasada ka tre komponente.

 • Grafiato e cila vjen nga fabrika jone ital col ashtu si shume produkte te tjera si llaci i gatshem per muraturen. llaci i gatshem per suva, fino, kolla speciale dhe laccra te ndryshem izolues.
 • Mermer i skalitur
 • Betopan (material cimemtato me pak perqindje druri) i gjithi imitim druri. Te gjitha keto komponente vijne te trajtuara me detajet dhe specifikat perkatese dhe seicila prej tyre shkon ne harmoni me njera tjetren per te krijuar nje fasade dhe arkitekture perfekte.

Kontakt

Dërgo mesazhin

Karakteristikat

 • 2 kate ne residence
 • 1 kuzhine
 • Dyqane ne residence
 • bar & restorant
 • Ajer i Kondicionuar ne rezidence

Vendndodhja

image_description
 • 40 minuta nga Plazhi në Durres
 • 30 minuta from Tirana Airport
 • 15 minuta nga Qendra e Qytetit Tiranë

Skedarë Ndihmës

Për të shkarkuar planimetritë e mobiluara te disa apartamenteve në format PDF për këtë pronë, si dhe për pronat e tjera, ju lutemi plotësoni të dhënat e mëposhtme.

Shkarko Skedarët

Kërkimi i fundit

 • image_description

  Villas for Sale in Beachfront Resort Durres Albania

  Vilë - 131.9

  1290 €/m²
 • image_description

  Villas and Apartments for Sale in Beachfront Resort Durres Albania

  Vilë - 171

  1285 €/m²
 • image_description

  Villas for Sale at Paradise Lalzi Bay Resort

  Vilë - 240.5

  1000 €/m²
 • image_description

  Apartamente ne Sarande. Rezidenca Saranda Waterfront

  Vilë - 115.01

  1525 €/m²
 • image_description

  Villa per shitje ne Sarande Shqiperi

  Vilë - 352

  1300 €/m²
 • image_description

  Tirana Albania Villa for Sale at Long Hill Residence

  Vilë - 405

  985 €/m²
 • image_description

  Villa for Sale in Tirana at Long Hill Residence

  Vilë - 410

  1100 €/m²
 • image_description

  Vile per shitje ne Tirane 420m2

  Vilë - 420

  1665 €/m²
 • image_description

  Luxury Villa for Sale in Tirana with Swimming Pool

  Vilë - 500

  900 €/m²
 • image_description

  Vile me 3 kate per shitje ne Tirane

  Vilë - 520

  770 €/m²
Më shumë…