Politika e privatesise

Ne jemi te bindur ne ruajtjen e privatesise se vizitoreve te faqes sone te internetit; kjo politike percakton menyren se si do te trajtojme informacionet tuaja personale.

1. Cfare informacioni mbledhim ne?

Ne do te mbledhim, ruajme dhe perdorim te dhenat personale te meposhtme:

 • Informacion rreth kompjuterit tuaj dhe vizitave tuaja dhe rreth perdorimit te kesaj faqeje interneti (duke perfshire IP-ne tuaj, vendndodhjen tuaj gjeografike, llojin e browserit, burime referimi, kohezgjatja e vizites tuaj dhe numrin e faqeve qe keni pare).
 • Informacione qe kane te bejne me tranzaksionet mes jush dhe nesh ne lidhje me kete faqe interneti, ku perfshihen informacione rreth blerjeve qe mund te beni per produktet dhe sherbimet tona.
 • Informacione qe ju na ofroni rreth ketyre ceshtjeve duke u regjistruar tek ne.
 • Informacione qe na ofroni duke u regjistruar ne faqen tone te internetit per sherbimet, notifikimet me email dhe/ose buletinet informative.
 • Cdo informazion tjeter qe zgjidhni te na dergoni; dhe

2. Cookies

Nje cookie eshte nje informacion i derguar nga serveri i webit tek nje web browser dhe qe ruhet nga browseri. Inforacioni me pas kthehet mbrapsht tek serveri cdo here qe browseri kerkon nje faqe nga serveri. Kjo i jep mundesi web serverin te identifikoje dhe te gjurmoje web browserin.

Ne perdorim Google Analytics per te analizuar perdorimin e kesaj faqeje interneti. Google Analytics gjeneron informacone statistikore dhe te tjera rreth perdorimit te faqes se internetit ne lidhje me cookie-t, te cilat ruhen ne kompjuterin e perdoruesit. Informacioni i gjeneruar qe lidhet me faqen tone te internetit perdoret per te krijuar raporte rreth perdorimit te faqes se internetit. Google do te ruaje kete informacion. Politika e privatesise se Google-it eshte i disponueshem tek: http://www.google.com/privacypolicy.html.

Shume browsera ju lejojne te refuzoni ose te pranoni cookie-t. (Per shembull, ne Internet Explorer mund te refuzosh te gjithe cookie-t duke klikuar \"Tools\", \"Internet Options\", \"Privacy\" dhe te selektoni \"Block all cookies\" duke perdorur ashensorin anash) Kjo do te kete nje impakt negativ mbi perdorueshmerine e shume faqeve te internetit, duke perfshire edhe kete ketu.

3. Perdorimi i te dhenave tuaja personale.

Te dhenat personale qe futen ne kete faqe interneti do te perdoren per qellime specifike brenda politikes se privatesise ose ne pjese te faqes qe lidhen me te.

Ne mund ti perdorim te dhenat tuaja personale per:

 • Te administruar  faqen e internetit;
 • Te permiresuar eksperiencen tuaj te shfletimit duke personalizuar faqen e internetit;
 • Te mundesuar perdorimin e sherbimeve te disponueshme ne faqen e internetit;
 • T\'ju  derguar produktet e blera permes faqes se internetit dhe per t\'ju ofruar sherbimet e blerjes nepermjet tij;
 • T\'ju derguar deklarata dhe fatura dhe per te mbldhur pagesat nga ju;
 • T\'ju derguar komunikime te pergjithshme (jo-tregtare);
 • T\'ju derguar notifikime qe keni kerkuar ne menyre specifike;
 • T\'ju derguar (buletinin tone informativ dhe te tjera) komunikime marketingu ne lidhje me biznesin tone (ose te bizneseve te perzgjedhura te paleve te treta qe ne mendojme qe do jene me interes per ju) me poste ose, nese ju do e aprovoni, me email ose teknologji te ngjashme (ju mund te konfirmoni ne cdo kohe nese nuk doni te merrni  komunikimet e marketingut);
 • T\'u ofruar paleve te treta informacione statistikore rreth perdorueseve tane - por ky informacion nuk do te perdoret per te identifikuar secilin perdorues individualisht;
 • Te perballemi me kerkesat dhe ankesat e bera nga ju ose rreth faqes sone te internetit; dhe

Kur ju fusni nje informacion personal per t\'u publikuar ne faqen tone, ne do ta publikojme dhe perdorim ate informacion ne perputhje me lejen qe ju na jepni.

Ne nuk do t\'i ofrojme informacionet tuaja pa lejen tuaj, paleve te treta per qellime marketingu.

4. Perhapja e informacionit.

Ne mund te perhapim informacionin rreth jush tek punonjesit, zyrtaret, agjentet tane vetem nese do jete me te vertete e nevojshme per qellimet qe jane percaktuar ne politiken tone te privatesise.

Vec kesaj, mund te shperndajme informacionet rreth jush:

 • Deri ne masen ku kjo eshte e kerkuar me ligj;
 • Ne lidhje me cdo procedure ligjore ose veprime ligjore ne te ardhmen;
 • Ne menyre qe te percaktojme, te praktikojme dhe te mbrojme te drejtat tona ligjore (duke perfshire informacionin qe na ofrohet nga te tjere me qellim per te parandaluar mashtrimet dhe per te reduktuar rrezikun e kreditit); dhe
 • Bleresit (ose nje bleresi te mundshem) te cdo lloj biznesi ose pasurie qe ne po shesim (ose mendojme te shesim).

Pervec asaj qe thuhet ne politiken tone te privatesise, ne nuk do t\'u ofrojme paleve te treta informacionet tuaja.

5. Transfertat nderkombetare te te dhenave.

Informacioni qe ne mbledhim do te ruhet dhe do te perpunohet dhe do te transferohet me pas neper cdo shtet ne te cilin ne operojme ne menyre qe te na jape mundesine ta perdorim kete informacion ne perputhje me kete politike privatesie.

Nese ndodheni ne Zonen Ekonomike Europiane (EEA), informacioni qe na jepni mund te transferohet ne shtete si ShBA, Japoni dhe te tjera te cialt nuk kane ligje te mbrojtjes se te dhenave ekuivalente me ato ne fuqi ne EEA.

Keshtu, informazionet personale qe ju fusni per publikim ne kete faqe interneti, do te publikohet ne interet dhe do te jete i disponueshem nepermjet tij, ne gjithe boten.

Ju e pranoni nje transferim te tille te informacioneve personale.

6. Siguria e te dhenave tuaja personale.

Ne do te marrim masa teknike paraprake per te parandaluar humbjen, keqperdorimin ose ndryshime te informacioneve tuaja peronale.

Sigurisht, transferimi i te dhenave ne internet eshte i pasigurt dhe ne nuk mund te garantojme sigurimin e te dhenave te derguara nepermjet internetit.

 Ju jeni te pergjegjshem per ruajtjen e passwordit tuaj dhe detajeve konfidenciale te perdoruesit. Ne nuk do ju kerkojme passwordin.

7. Amendamentet e politikes

Ne do te rinovojme kete politike privatesie here pas here duke postuar versione te reja ne faqen tone te internetit. Ju duhet ta kontrolloni kete faqe per t\'u siguruar qe jeni te kenaqur me cdo ndryshim.

8. Te drejtat tuaja

Ju mund te na kerkoni informacionet qe ne kemi rreth jush. Venia ne disposicion e ketij informacioni do te mundesohet kundrejt nje pagese (paraprakisht e vendosur prej £10.00).

Mund te na kerkoni qe te mos procedojme me te dhenat tuaja personale per qellime marketingu nepermjet emailit, ne cdo kohe. (Ne praktike, mund te pranoni paraprakisht qe ne te perdorim te dhenat tuaja personale per qellime marketingu, ose ne do tju japim mundesine qe ju te zgjidhni nese ne do i perdorim te dhenat tuaja per qellime marketingu ose jo)

9. Faqet e internetit te paleve te treta.

Faqja e internetit permban linke qe te cojne tek faqe te tjera. Ne nuk mbajme pergjegjesi per politiken e privatesise ose praktikat e faqeve te internetit te paleve te treta.

10. Rinovimi i informacionit

Ju lutem nga njoftoni nese informacioni personal qe ne posedojme rreth jush ka nevoje te korrigjohet apo te rinovohet.

11. Kontakt

Nese keni ndonje pyetje rreth politikave te privatesise ose rreth trajtimit qe i behet te dhenave tuaja personale, ju lutem na shkruani nepermjet emailit duke perdorur contact form.

Guida e Pronave në Shqipëri

Për te marrë falas Guidën e Pronave në Shqipëri, ju lutem kompletoni detajet tuaja më poshtë për të shkarkuar menjëherë librin elektronik.

Shkarko Falas