Rreth Nesh

Albania Estate eshte kompania e parë në tregun e pronës në Shqipëri për investuesit jashtë shtetit në vitin 2005.

Ne jemi kompania më e vjetër të pasurive të patundshme e cila marketon prona Shqiptare ne tregjet nderkombetare qe prej vitit 2005. Ne jemi krenarë që kemi shërbyer me qindra kliente te huaj si dhe Shqiptare te Diasporës që kanë blerë Apartamente ne Sarande, Vlore, Durres e Tirane nëpërmjet nesh.

Nëpërmjet partnereve tane ne Shqiperi ne do të jemi atje për ju në çdo hap të këtij procesi. Ekipi ynë në Shqiperi do të jenë të lumtur te ofrojne shërbimet tona për ju. Ne jemi të pranishëm në çdo qytet bregdetar të vendit tonë duke sjelle ne tregun e huaj pronat e bukura shqiptare. Pjesë e shërbimeve tona jane: Manaxhimit të Pronave, Paketa Mobiljeri dhe Prona me Qira. Ekipi ynë ofron paketa te vecanta sherbimi për klientët tanë që kanë blerë prona në Shqipëri. Albania Estate e konsideron Shërbimet mbas Shitjes një proces po aq të rëndësishëm sa eshte Shërbimi per Shitjen.

Guida e Pronave në Shqipëri

Për te marrë falas Guidën e Pronave në Shqipëri, ju lutem kompletoni detajet tuaja më poshtë për të shkarkuar menjëherë librin elektronik.

Shkarko Falas