Toke per shitje ne Tirane - Tokeper shitje afer City Park - Toke për Shitje - 9500 m²

Shitet toke ne Tirane afer qendres se madhe komerciale City Park. Shitet toke ne Tirane. Toka eshte 9500m2

760.000 €

Toke për Shitje në Tiranë

Karakteristikat Kryesore:

 • Toka është e vendosur në afërsi të City Park Shopping Center
 • Madhësia e tokës është 9500 m2
 • Citypark është qendra më e madhe Komerciale ne Shqipëri me rreh 180 dyqane, një supermarket, restorante, një hotel me 7 Yje, një ring patinazhi prej akulli, Cartoonland, dhe fusha të tjera argëtuese.
 • Qendra tregtare është 12 km larg nga qendra e Tiranes, 8 km nga Kamëz, dhe 7.5 km nga Aeroporti i Tiranes Nënë Tereza.
 • Qendra tregtare u ndërtua nga AM Group, një kompani lokale.
 • Kostoja totale e investimit është vlerësuar në 80 milionë euro.
 • City Park ka tërhequr interesin e ndërkombëtareve në kërkim për të bërë hyrjen e tyre në tregun shqiptar dhe atë të shitësve lokalë, të cilët synojnë të rrisin bizneset e tyre ekzistuese të shitjes me pakicë.

Kontakt

Dërgo mesazhin

Vendndodhja

 • 12 kilometra nga Qendra e Qytetit Tiranë
 • 25 minuta from Tirana Airport

Kërkimi i fundit

 • image_description

  Agriculture Land for Sale in Berat Albania

  Toke - 108200

  10 €/m²
 • image_description

  Toke per shitje ne Tirane, Mjull Bathore

  Toke - 33000

  80 €/m²
 • image_description

  Land for Sale in Pish Poro Vlora Albania 87 Ha

  Toke - 870000

  50 €/m²
 • image_description

  -

  0 €/muaj
 • image_description

  -

  0 €/muaj
 • image_description

  -

  0 €/muaj
 • image_description

  -

  0 €/muaj
 • image_description

  -

  0 €/muaj
 • image_description

  -

  0 €/muaj
 • image_description

  -

  0 €/muaj